coverphoto
Neaktívny

helenahelka

Helena   /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. apr 2015
Info o svadbe
Svadba bola 10. 8. 2015
3173
dní po svadbe
Aktivita
14 príspevkov vo fotoblogoch
52 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +61
Svadobný album
Helena a Herman
10. 8. 2015 Bratislava | 65 fotiek
svadobná agentúra
PPProduction
Monika nam zariadovala nas medzinarodny obrad na Devine. Bola prijemna, ludska a hlavne nam skrasnila nas svadobny den na ktory nikdy nezabudneme.
víno
Peter Podola
Objednavali sme aj biele aj cervene vino. Fantasticke, chutne, lahke vina. Velmi dobre doplnali nase menu. Mali sme aj ochutnavku, takze sme vedeli co budeme pit. Velmi dobry pristup a sluzby.
dj
DJ MYSCHO Michal Morháč
Fantasticky, uzasny mlady clovek. Mali sme anglicko slovensku svadbu, Michal vyhovel vsetkym hostom, dokonca aj ludia, ktorych som nikdy tancovat nevidela a dopredu mi hovorili ze ani nebudu, sa vdaka Miskovi roztancovali a mali sme vsetci velmi dobry zazitok. Komunikacia s nim bola vyborna, rychla a vzdy otvorena. Okrem vybornej hudby nam urobil neskutocne osvetlenie saly, ktore nam nadherne doladilo celu vyzdobu. Bubble show, konfety, no mal vsetko na co sme si zmysleli. Zobrat si od neho exkluzivny balik bolo super rozhodnutie a aj za vybornu cenu. Bola radost ho mat na nasej svadbe.
torta
torty by Petra - FB
Petra mi upiekla prenadhernu a hlavne chutnu svadobnu tortu a podla nasich predstav (a to teda nemala lahke). Komunikacia s nou bola fantasticka a vsetci hostia si na nu pytali kontakt. RoHodne odporucam. Neostal nam z nej ani jeden kusok, napriek tomu ze sme objednali dostatocne velku tortu. Rozhodne odporucam :-)
koláče
Cukráreň FLORIL MALINOVO
Z tejto cukrarne sme si objednavali 7 druhov zakuskov a tri druhy slaneho peciva. Vela nam z toho nezostalo, vsetkym velmi chutilo. Najlepsie veterniky ake som kedy jedla. Mali fantasticky pristup a boli velmi prisposobivy vsetkym poziadavkam. Vsetky zakusky a pecivo boli upecene cerstvo v den svadby ako som si zaziadala a aj nam ich doviezli za rozumnu cenu. Urcite ich sluzby vyuzijem aj v buducnosti na rozne rodinne pohostenia.
make-up
Eliška Pichoňská
Elisku vrelo odporucam vsetkym buducim nevestam. Nielen ze je neskutocne talentovana, ale je to aj velmi prijemna osoba. Licila aj moju druzicku, sprijemnila nam cely den a dodala celemu dnu fantasticku atmosferu. Okrem licenia mi vytvorila krasny uces ktory dokonale doladil cele moje svadobne oblecenie a doplnky. Vsetci ktory ma videli chvalili jej pracu a profesionalny pristup. Zajednat si Elisku bola rozhodne najlepsia volba.
Žiadne príspevky.